ФУДБАЛ: ПРИПРЕМНЕ УТАКМИЦЕ У ПУНОМ ЈЕКУ

FK Stari Drugari

Нешто мање од месец дана остало је до почетка другог дела сезоне у већни нижих рангова. Клубови из љишке општине одиграли су прве пријатељске утакмице у склопу припрема за наставак првенства.
Најупечатљивији утисак за сада су оставили Стари другари који су најпре у Бајевцу савладали истоимену екипу са 4:1, а потом у Убу, на терену „Жозе Мурињо“, били још убедљивији против Пепељевца и славили са 6:2. Бајевац игра у окружном рангу, док је Пепељевац, као и Стари другари, екипа из међуопштинског нивоа такмичења.
Рајац из Кадине Луке, који је презимео као лидер западног дела Међуопштинске лиге, одмерио је снаге са водећом екипом Општинске лиге „Љиг-Мионица“ Напредком из Јајчића и забележио победу од 2:1. Док се Јајчани већ припремају да наредне сезоне заиграју у вишем рангу, Рајац ће водити грчевиту борбу за пласман у Окружну лигу и то са Старим другарима. Разлика између ова два тима је само три бода у корист Рајца. Њихови најближи пратиоци су ваћ сада у огромном бодовном заостатку, па је јасно да ће пролећни део сезоне за две кадинолучке екипе бити више него занимљив, а свака њихова утакмица до краја првенства на неки начин имати квалификациони карактер.
Спартак је за викенд одмерио снаге за ЗСК-ом у Ваљеву и ремизирао – 0:0, док ће Качер из Белановице са новим појачањима и првим припремним утакмицама наставити пут ка циљу зацртаном уочи почетка првенства – прелазак из окружног у зонски ранг такмичења.

Scroll to Top