ДОЂИ У БАБАЈИЋ ДА ВИДИШ ШТА ЈЕ РАЈ

Домаћинство Вукосава Средојевића међу 10 најпосећенијих у Србији
„Одмор на селу“ је у ТОП 10 сеоских туристичких домаћинстава Србије, а његов власник један од најуспешнијих младих људи из љишке општине. Вукосав Средојевић из Бабајића је дугогоишње искуство у раду у Министарству културе, информатичко знање и пословну креативност успео да преточи у несвакидашњи подухват и своје домаћинство за само пар година сврста међу најатрактивније и најпосећеније сеоске туристичке дестинације. Да је његов „Одмор на селу“ овосезонски хит говоре и готово свакодневне посете новинарских екипа.
„Жеља ми је да што више људи упозна лепоте нашег краја које се не огледају само у природним чарима, већ и у дивним и гостопримљивим људима, каже Вукосав Средојевић. Можда ми нисмо увек свесни колико је овај крај леп јер нам је то свакодневица, али када видите реакције људи из других делова Србије и иностранства, онда вам буде јасно да сте привилеговани што живите у оваквом окружењу“
Домаћинство „Одмор на селу“ налази се тачно на пола пута између Врујаца и Љига, а од искључења са аутопута, односно од Ибарске магистрале до Средојевића, стиже се за само неколико минута.
„Наша велика предност је што смо склоњени од било какве гужве и буке, а истовремено близу најважнијих путних праваца који пролазе кроз овај део Србије“, напомиње Средојевић и посебно истиче још једну корист од бављења сеоским туризмом:
„Моја породица је остварила добит која не може да се вреднуаје било каквим новцем – стекли смо нове пријатеље и упознали дивне људе који су нам оплеменили и обогатили животе. Уједно, трудимо се да гостима нашу породицу, Бабајић и овај крај представимо на најлепши могући начин и то нам за сада баш добро иде.“

Scroll to Top