ФУДБАЛ: КРЕЋУ ЗОНА И МЕЂУОПШТИНСКА ЛИГА, КАЧЕР И НАПРЕДАК ДЕБИТУЈУ У НЕДЕЉУ

Белановчани после дугог низа година поново наступају у зонском рангу, а премијеру ће имати на свом терену у недељу у 11,00 против Јединства из Владимираца. Качерци су прошле сезоне били прваци Окружне лиге, а исте амбиције најављују и ове сезоне у Колубарско-мачванској зони како би догодине, после четврт века, клуб из Белановице поново заиграо у Српској лиги. Лига броји 14 клубова и у првом делу сезоне, од 13 утакмица, Качер ће у 7 бити домаћин.
У другом колу Колубарске окружне лиге Рајац ће имати премијеру на свом терену против Младости из Драчића. Тим из Кадине Луке је у првом колу освојио бод у Ваљеву против Брђанца, па у недељу од 11,00 часова имати прилику да победом „овери“ успешан старт у вишем рангу.
Спартак ће у суботу од 17,30 часова у Љигу против Рубрибрезе имати шансу за прве бодове после лошег издања у 1.колу против Топлице и пораза од 1:5.
У Међуопштинској лиги „Запад“ оба тима из љишке општине почеће првенство гостовањима. Стари другари су до самог краја прошле сезоне водили „мртву трку“ за прво место против Рајца, а ново првенство почињу против екипе Ракац Ставе коју су прошле године оба пута савладали, у гостима 4:2 и у Љигу 2:0.
Напредак из Јајчића имаће „ватрено крштење“ у вишем рангу против Малог корака, који је прошлу сезону завршио на 6.месту западног дела Међуопштинске лиге.

Scroll to Top