НА СТОТИ РОЂЕНДАН КАЧЕРА ДОЛАЗИ ЗВЕЗДА

Фудбалски клуб „Качер“ обележава у суботу, 25. новембра, сто године од оснивања. Програм почиње у 13,00 часова утакмицом ветерана белановачког клуба и Црвене звезде. Качер је најстарији фудбалски клуб у љишкој општини, а пре тридесетак година играо је у Српској лиги.
„Већина играча из генерације која је деведесетих година исписала најлепши део историје белановачког фудбала доћи ће у суботу и поново обући дрес Качера против ветерана Звезде, које ће предводити Жигић и Богавац, каже председник клуба Богосав Гавриловић. Позивам све пријатеље Качера, љубитеље фудбала из белановачког, љишког, аранђеловачког краја… да дођу на утакмицу, која ће бити ревијалног карактера, али у којој ћемо видети легенде Качера и Црвене звезде.“
По завршетку утакмице у просторијама новоизграђене Основне школе „Сестре Павловић“, поред ветерана Звезде и Качера, окупиће се и представници Фудбалских савеза Србије, Региона Западне Србије, Колубарског округа и Општинског савеза „Лајковац-Љиг-Мионица“, представници Општине Љиг, као и пријатељи клуба који помажу његов рад. Долазак на Качеров велики јубилеј најавили су в.д. председника Фудбалског савеза Србије Ненад Бјековић и некадашњи селектор националног тима и најтрофејнији тренер Партизана Ненад Бјековић.
Белановчани ће на фудбалском терену поново видети Киру, Роберта, Попа, Деру, Сашу и Нешу, Ушкета, Вукоту, Ћавелу, Крсту, Максу, Арсу, Њокија, Боћу, Рака, Прању, Моцу… Као у стара добра фудбалска времена Качера.

Scroll to Top