ФУДБАЛ – ПРЕГЛЕД КОЛА: КАЧЕР ОПЕТ ОД 0:1 ДО 2:1, РАЈАЦ ВЕЗАО ДВЕ ПОБЕДЕ

Качер је у дербију 10.кола Колубарско-мачванске зоне губио на свеом терену од Радничког из Ваљева, али је поново, као и у прошлом колу у Мионици, у финишу меча направио потпуни преокрет и победом од 2:1 сачувао место у врху табеле. Раднички је у најмању руку био равноправан, аке не и ближи победи, али је пресудило искуство Белановчана у тренуцима када се решавао исход утакмице. Качерци се три кола пре краја јесењег дела првенства налазе на 4.месту са 17 бодова, шест мање од водеће екипе Врело спорт. 

Рајац је до пре седам дана био на претпоследњем месту табеле Колубарске окружне лиге са само два ремија и без победе, а онда најпре славио на свом терену против Бањана, да би у суботу на гостовању у Јабучју остварио нови тријумф и започео бег ка безбеднијем делу табеле. После заостатка на полувремену од 0:1, Кадинолучани су одиграли одлично друго полувреме и искористили своје шансе за коначних 3:1. 

Спартак је остао прикуцан за дно табеле са само једним бодом после 0:3 против „Димитрија Туцовића“ из Ћелија. 

Напредак у Међуопштинској лиги „Запад“ није успео да сломије отпор ЗСК-а одигравши у Ваљеву 1:1, али је задржао лидерску позицију са 26 освојених бодова, испред екипе Јуниор Ново Насеље која има бод мање.

Стари другари су на тешком гостовању против трећепласираног Тешњара водили на полувремену са 1:0, али су  на крају морали да се задовоље ремијем. Коначних 1:1 оставља их на одстојању од 4 бода у односу на водећи Напредак и месту број 4 на табели. 

Све три екипе са територије љишке општине поражене су у редовном колу заједничке Општинске лиге „Лајковац-Љиг-Мионица“. Младост је у Латковићу изгубила од Колубаре Гај из Јабучја 1:5, исто је прошао и Бабајић у Малом Борку, док је Пролетер претрпео пораз у Лајковцу од Извиђача 3:0. 

Обе селекције Омладинца вратиле су се претходног викенда са гостовања без бодова. Најпре су пионири у суботу у 13.колу Колубарско-мачванске лиге изгубили у Шапцу од Савацијума 1:4, док су у оквиру Градске лиге „Ваљево“ петлићи љишког клуба дан касније у Мионици „положили оружје“ пред Војводама 1:2.

Scroll to Top