СПАРТАК ОПЕТ ИГРА ФУДБАЛ

После иступања из Окружне лиге на полусезони, љишки клуб почео такмичење у најнижем рангу победом над Стрмовом од 11:1. Убедљив је био и Качер који је дао 13 голова Пролетеру, док је други латковачки клуб, Младост, био знатно успешнији и остварио победу против Паштрића – 4:0. У 2. колу Општинске лиге „Лајковац-Љиг-Мионица“ састају се Паштрић – Спартак 1924, Колубара – Качер, Ратковац – Младост и Пролетер – Извиђач.
Од три клуба из љишке општине у западној групи Међуопштинске лиге најбољи старт имао је Рајац који је забележио две победе и по нерешен исход и пораз. У прошлом колу Кадинолучани су савладали Јадар у гостима са 3:2, а у суботу дочекују Повлен. Екипа из Брезовице лако је изашала на крај са Старим другарима на свом терену 3:0. Љижани ће шансу за поправни имати на свом терену против Тешњара. Новајлија у лиги Бабајић још није осетио сласт победе у вишем рангу. После четири кола налазе се на зачељу табеле без бодова пошто су и у четвртом покушају остали кратких рукава против Колубаре 2 на свом терену – 2:3. Следећи првенствени меч Бабајић игра у Белошевцу против истоимене екипе.
Напредак је у 4.колу Колубарске окружне лиге као домаћин поражен од Пролетера из Бајевца 1:3, а предстојећег викенда играће у Ћелијама против „Димитрија Туцовића“. После четири кола Јајчани имају једну победу и три пораза и заузимају 12 место.

Scroll to Top