СПАРТАКОВ ДОЧЕК 2024. СА ПЕТРОМ

Од 19. децембра у продаји су карте за новогодишње славље које Одбојкашки клуб Спартак 29. децембра, у ресторану „Горичанка“, организује за своје чланове, навијаче, пријатеље и симпатизере клуба.
„Плаво-белу“ ноћ украсиће песмом и музиком Маја и Петра са својим бендом.
Биће то прилика да се по први пут на једном новогодишњем слављу окупе Спартаковци.
„Жеља је да календарску годину завршимо прославом на коју су сви добродошли, каже председник ОК Спартак Ненад Кепа Ковачевић. Нашу велику породицу чине садашњи и некадашњи играч, тренери, навијачи, спортски радници, спонзори, пријатељи клуба и било би лепо ако би новогодишња окупљања Спартаковаца временом прерасла у традицију. Имамо много разлога за задовољство и оптимизам јер смо на пола пута до повратка у Суперлигу, што је приоритетни циљ, подсећа Ковачевић. Без обзира на тренутне резултате и амбиције, првенствено желимо да и у 2024. години будемо уз наш клуб који је већ седам деценија најбољи промотер Љига.“
Спортска Нова година са Спартаком заказана је за 29. децембар у 18,00 часова. Цена карте је 4.000 динара у коју је урачуната вечера и неограничено пиће.
У Козметичком салону „Нина – С“, Фризерском салону „Раде Бербер“, Пекари „Житопек“, Бутику „КООИ“ (поред „Аргоса“) и у Студију „Здравље“ (Наташа Ђорђевић) могу да се резервишу и купе карте. Ближе информације о Спартаковом дочеку 2024. године могу се добити на телефон 064/05-12-235.

Scroll to Top