ФУДБАЛ: БИЋЕ „ВРЕЛО“ ОВОГ ВИКЕНДА И КАЧЕРУ И НАПРЕТКУ

napredak-stari-drugari

Качер и Напредак у недељу можда решавају судбину првенстава у Зони и Међуопштинској лиги.
Белановчани после победе у Осечини од 3:1 у добром расположењу чекају недељни дерби против водећег Врело спорта. Качерци су пре почетка сезоне најављивали борбу за прво место, али су у првих пет кола прокоцкали чак 10 бодова. Евентуалном победом против лидера из Врела дефинитивно би се вратили у трку за пласман у Српску лигу. Качер је на трећем месту са 20 освојених бодова, шест мање од екипе Немање Матића. Утакмица у Врелу игра се у недељу у 11,00 часова.
У окружној лиги Спартак са зачеља табеле, са само једним бодом, иде у госте веома доброј екипи Чучуга и ентуални бодови са овог гостовања представљали би велико изненађење. Занимљиво је да је тим из Љига једини бод у досадашњих 12 кола освојио на гостовању против првопласираног Радника из Уба.
Рајац ће у недељу као гост покушати да настави добру серију против шестопласираних Жабара. Кадинолучани су у претходна три кола освојили седам бодова.
У Међуопштинској лиги Напредак из Јајчића је и даље на лидерској позицији. У викенду пред нама Јајчани играју дерби јесени против екипе Јуниор Ново Насеље која је са само бодом заостатка у односу на Напредак на другом месту. Утакмица у Ваљеву игра се данас у 13,30 часова.
Стари другари ће истог дана од 11,00 у Врујцима против Попадића тражити нове бодове и останак у врху табеле.
Из заједничке Општинске лиге Лајковац-Љиг-Мионица најбољепласирани од три тима са територије љишке општине избориће пласман у виши ранг. Тренутно је у најбољој позицији Бабајић који у недељу у 11,00 часова дочекује Степање, док ће два латковачка клуба, Младост и Пролетер, одмерети снаге од 13,30 часова
Пионири Омладинца у редовном колу гостују у Шапцу екипи Феникса.

Scroll to Top