ИГОР РАКОЧЕВИЋ ПОСЛАО КОШЕВЕ, ПОДЛОГА ЧЕКА ПРОЛЕЋЕ

Нове табле и кошеви на другом игралишту љишке Гимназије постављени су јуче, док ће подлога за кошаркашки терен бити урађена када то дозволе временски услови.
Средином августа Љиг је, на позив Кошаркашког клуба “Бабајић”, посетио прослављени српски кошаркаш Игор Ракочевић и обећао помоћ за уређење популарног “другог игралишта”.
“Неизмерно смо захвални Игору на ангажовању на сређивању терена који је омиљен генерацијама љишких баскеташа и кошаркаша, каже Владимир Јеремић, потпредседник “Бабајића”. Радује ме и то што су нам из општине дали чврсто обећање да ће урадити припрему терена за постављање завршног слоја. Када то буде завршено имаћемо у Љигу диван кошаркашки кутак за који многе суграђане вежу најлепше успомене, рекао је Јеремић за Спорт24.”
Кошаркашки клуб “Бабајић” прузео је обавезу фарбања конструкција, а постављањем подлоге били би заокружени планирани радови на реконструкцији кошаркашког терена љишке Гимназије. Завршни радови планирани су за прве топлије пролећне дане, односно када то дозволе временски услови.
Обновљени терен Љижанима ће званично предати на коришћењ Игор Ракочевић који је практично и најзаслужнији што ће “друго игралиште” добити ново лице.

Scroll to Top