ФУДБАЛ – НАЈАВА КОЛА: КАЧЕР НА ИБАРСКОЈ БРАНИ ПРВО МЕСТО

У 18.колу Колубарске окружне лиге Качер ће против екипе „Димитрије Туцовић“ покушати да дође до треће узастопне победе. Добар старт и киксеви конкурената у прва два кола избацили су Белановчане на прво место, а управо им је тим из Ћелија препустио лидерску позицију поразима у прва два кола. Несумњиво да ће домаћин, који има одличну екипу, све учинити да се победом врати у борбу за пласман у виши ранг, а меч се игра у Ћелијама у недељу од 15,30 на игралишту поред Ибарске магистрале.

Спартак је такође почео пролећни део са две везане победе и у суботу ће у Убу против шестопласираног Радника играти за нова три бода којом би вероватно додатно побољшао позицију на табели. Љижани су тренутно на 11. месту са 20 освојеник бодова.

Рајац је у прошлом колу Међуопштинеске лиге против Малог корака на свом терену пружио лошу партију и уз много среће стигао до минималне победе. У недељу га у Врујцима од 11,00 часова дочекује Попадић и, уколико жели бодове, тим из Кадине Луке мораће много тога да поправи у својој игри у односу на дуел из претходног кола.

Стари другари ће, после пораза од Тешњара, у недељу од 11,00 часова дочекати у Љигу Полет из Попучака. Гости су тренутно трећепласирана екипа на табели, али са 11 бодова мање од љишког тима који заузима друго место.

Пионири Омладинца у 18.колу Колубарско-мачванске лиге дочекују у недељу од 10,00 часова у Кадиној Луци Дрину из Љубовије, док петлићи клуба у суботу у првенственом сусрету Градске лиге „Ваљево“ гостују код вршњака из Осечине.

Scroll to Top