ФУДБАЛ – НАЈАВА КОЛА: СПАРТАК ЧЕКА МЛАДОСТ, СТАРИ ДРУГАРИ ОСВАЈАЈУ ПОВЛЕН

У 18.колу Окружне и Међуопштинске лиге од клубова из љишке општине најтежи задатак имаће Спартак који у суботу од 15:30 часова дочекује трећепласирану Младост. Екипа из Драчића долази у Љиг после одличног старта у пролећном делу првенства Колубарске окружне лиге. Младост је у прва три кола забележила све три победе, за петама је Качеру и Осечини, али је Спартак на свом терену у претпрошлом колу већ узео скалп екипи из врха табеле и свакако жели победу у суботњем мечу.
Качер у недељу од 11:00 дочекује шестопласирани Радник из Уба и брани лидерску позицију. Белановчани су са нешто бољом гол-разликом на деоби првог места са Осечином која у овом колу дочекује Топлицу.
У западној групи Међуопштинске лиге Рајац дочекују Ракац из Става. Кадинолучани су апсолутни фаворити у сусрету који играју у суботу у 15:30 часова на свом терену.
Стари Другари ће у недељу у 11:00 одмерити снаге са последњепласираним Повленом.
У редовном колу пионирске Колубарско-мачванске лиге Омладинац се у комшијском дербију састаје у Лајковцу са екипом Железничара, док петлићи у суботу у 10:00 часова у Кадиној Луци дочекују вршњаке ваљевског Тешњара.

Scroll to Top