ФУДБАЛ – ПРЕГЛЕД КОЛА: „МРТВА ТРКА“ КАЧЕРА И ОСЕЧИНЕ, РАЈАЦ И СТАРИ ДРУГАРИ НА ИСТОМ ОДСТОЈАЊУ

Убедљивом победом у Белановици против убског Радника од 7:2 Качер је потрвдио највише амбиције у Колубарској окружној лиги. Домаћи тим се поигравао са шестопласираним Убљанима и задржао деобу првог места са одличном Осечином, која је на свом терену такође била убедљива и савладала Топлицу са 4:1. До краја првнства остало је 11 кола, Качер и Осечина имају по 42 бода, док своју шансу вребају Брђанац и Димитрије Туцовић са по 37 и Младост са 36 бодова. Првак ће директно у Зону, док ће другопласирани своју шансу имати у баражу.

Спартак је у Љигу освојио бод против одличне Младости у равноправној утакмици у којој је нерешен исход најправеднији. Љижани су после овог кола остали на 11. позицији са 21 освојеним бодом.

У Међуопштинској лиги „Запад“ Рајац и Старе другаре и даље дели шест бодова јер су обе екипе у 19. колу забележиле сигурне победе. Најпре је Рајац у суботу у Кадиној Луци савладао Ракац Ставе са 2:0, док су Стари другари у гостима, после почетног вођства Повлена, направили голеаду и стигли до убедљивих 5:1. На табели је 52:46 у корист Рајца, сви остали су далеко иза. Подсећања ради, само први иде у Окружну лигу и нема баража за другопласирани тим.

Пионири Омладинца су у 19. колу Колубарско-мачванске лиге одиграли нерешено 0:0 против Железничара у Лајковцу. Петлићи клуба морали су за зеленим столом да препусте бодове Тешњару због изостанка већине играче који су добили вирус.

Стари другари после преокрета уписали нову победу
Scroll to Top