ИГОР РАКОЧЕВИЋ У СРЕДУ У ЉИГУ


Некадашњи репрезентативац долази поводом изградње кошаркашког терена и како би договорио детаље везане за процедуру и неопходну документацију.
Са Ракочевићем, који улаже у изградњу кошаркашких терена, пре две године ступио је у контакт Владимир Јеремић из Љига и предочио му потребу локалних баскеташа и кошаркаша.

Овако изгледа један од ураћених терена

“Тај први контакт ме је изненадио јер сам знао да се терени граде у већим градовима, каже Јеремић. Послао сам му поруку и, на моје изненађење, јавио ми се и рекао да ће видети како може да помогне. Мислио сам да нас је заборавио, али колико је био велики кошаркаш на терену, показало се да је и изузетан човек, истинска легенда. Пре неки дан поново је послао поруку којом је најавио долазак у Љиг ради предузимања конкретних корака у правцу изградње новог терена”, истиче један од оснивача оснивача Кошаркашког клуба „Бабајић“. “У среду долази у Љиг и, уколико Средња школа и Општина Љиг дају сагласност, добићемо диван кошаркашки терен који ће бити на располагању школи, али и деци и одраслима који воле баскет и кошарку.“

Scroll to Top