ФУДБАЛ: КАЧЕР ГРАБИ КА ВРХУ

Белановчани су у 11.колу Колубарско-мачванске зоне забележили победу од 3:1 на тешком гостовању против Осечине. Ово је трећи везани тријумф Качера који заузима трећу позицију на табели, са шест бодова заостатка у односу на водећи Врело спорт и три бода мање од другопласираног Стрмова.

У Колубарској окружној лиги Спартак ређа поразе и налази се на зачељу табеле са само једним бодом. Претходног викенда бодове у Љигу узели су Бањани – 1:3.
После две узастопне победе Рајац је на свом терену одиграо 2:2 против одличних Чучуга и увећао бодовни учинак. У наредна три кола Кадинолучани ће покушати да направе што већу залиху пред зимску паузу, како би колико-толико олакшали себи борбу за опстанак која их чека на пролеће.

Напредак је у 11.колу Међуопштинске лиге „Запад“ забележио рутинску победу од 4:1 против Полета из Попучака и остао на првом месту са 29 бодова. Питање победника решено је већ почетком другог дела меча када су Јајчани стигли до предности од 3:0, па су преостали део сусрета мање-више „одрађивали“.
Стари другари су имали знатно тежи посао у Љигу против Малог корака. Екипа из Оглађеноваца није се предавала до последњег судијског звиждука, а коначних 3:1 Другари су поставили у надокнади времена. Непосредно пре трећег гола домаћег тима, гости су прокоцкали стопостотну шансу за изједначење. Љижани су после 11.кола на 4.месту са само четири бода заостатка у односу на Напредак.

Бабајић је у заједничкој Општинској лиги „Лајковац-Љиг-Мионица“ најбољепласирани тим из љишке општине. Иако тек пети, Бабајичани имају највише шанси да, као најуспешнији представници месног Савеза, остваре пласман у виши ранг. У викенду иза нас остварили су победу у Латковићу против Пролетера од 3:2, док су фудбалери латковачке Младости поражени у гостима од Извиђача у Лајковцу 7:2.

Пионири Омладинца изгубили су у Кадиној Луци од Радничког из Ваљева 0:1 у редовном колу пионирске Колубарско-мачванске лиге.

Scroll to Top