КАЧЕР У РИТМУ ТОПЛО-ХЛАДНО

Качер је после победе у Прњавору поново разочарао своје навијаче поразом од Стрмова на свом терену 1:3. Белановчани у 9.колу Колубарско-мачванске зоне гостује последњепласираној Рибници из Мионице која је после осам одиграних кола на последњем месту са 5 освојених бодова. Качер заузима 6.место и има 11 бодова, 6 мање од водеће екипе Врело спорт. 

Спартак и Рајац настављају са серијама пораза у Окружној лиги. Овога пута Љижани су поражени у Ваљеву од Сењака са 4:2, док је од екипе из Кадине Луке овога пута била боља Искра која је у Доњој Буковици тријумфовала са 1:0. У наредном колу Спартак дочекује Трлић, док ће Рајац угостити екипу Бањана.

У међуопштинској лиги Напредак води трку са ваљевским екипама Јуниор Ново Насеље и Тешњар. Јајчани су као домаћини били бољи од „Миленка Павловића“ из Доњег Црниљева 5:2, а наредног викенда гостује у Ваљеву екипи Јадра. 

Стари другари су у Попучкама очитали лекцију домаћем Полету и победом од 5:0 најавили дерби 9.кола против екипе Јуниор Ново Насеље. Екипа из Љига заузима 4.место са четири бода заостатка у односу на водеће тимове на табели.

У Општинској лиги Бабајић је први од екипа из љишке општине дошао до бодова победивши у Латковићу Младост са 2:0. Пролетер је у Јабучју поражен од Колубаре Гај са 3:1.

Scroll to Top