КОШАРКА: БАБАЈИЋ СВЕ БЛИЖЕ ПЛЕЈ-ОФУ

Кошаркаши Бабајића савладали су у Љигу екипу Микса из Мајура са 88:77 (27:17; 24:18; 22:20 и 15:22). Домаћи тим је против другопласираних Мачвана одиграо одлично, целим током меча контролисао и игру и резултат и остварио веома важну победу у борби за пласман у плеј-оф.
„Ми смо тек у другој такмичарској сезони у конкуренцицји сениора и сама чињеница да смо се умешали у борбу за друго место које води у разигравање за пласман у виши ранг за нас је успех, каже један од твораца клуба Владимир Јеремић. КК Бабајић и у резултатаском и у организационом смислу напредује, а оно чему посвећујемо посебну пажњу је рад са млађим категоријама. Циљ нам је да окосница првог тима буду играчи који су поникли из наше школе“, истиче Јеремић.
Три кола пре краја првенства Бабајић има скор од 7 победа и 4 пораза и има 18 бодова, један мање од ваљевског Радничког.
Бабајић у наредном колу гостује у Лозници последњепласираном Апачу, а потом иде у Ваљево на меч одлуке против Радничког, јер ћр победник у тој утакмици готово сигурно обезбедити друго место које води у плеј-оф.

Scroll to Top