КРОСФИТ: ПОЧИЊУ КВАЛИФИКАЦИЈЕ, ЉИЖАНИ ЖЕЛЕ У РУМУ

Полуфинална надметања најбољих кросфитера Србије на програму су од 21. до 27. марта. Љишки “TDC_BOX” покушаће, као и прошле сезоне, да избори учешће на једном од три завршна турнира.
“Због епидемиолошке ситуације и у циљу смањења трошкова клубова и учесника квалификације за мајски финални турнир у Руми реализоваће се по први пут онлајн”, каже тренер Кросфит клуба “TDC_BOX” из Љига Јован Јовичић. “Суштински се не мења ништа, програм је осмишљен тако да не постоји могућност манипулације временом и судије путем видео прегледа могу са апсолутном прецизношћу да оцене да ли је одређена вежба урађена правилно.”
Јовичић је прошле године управо у Руми освојио златно одличје у старосној категорији 35+, док овога пута очекује да ће још 7-8 чланова љишког клуба покушати кроз квалификације да у сениорској конкуренцији стигне до финалног турнира у Руми.
“Систем такмичења у Србији обухвата све клубове, али и појединце из наше земље који желе да се надмећу. Најуспешнији учествују на три финална такмичења која се у једној календарској години реализују у Руми, Јагодини и Београду, објашњава тренер Љижана. Ми смо “TDC_BOX” основали тек пре три године, али смо веома активни и учествујемо и на другим скуповима кросфитера. Уживамо у овом спорту, већ имамо приличан број освојених награда и очекујемо да најпре у Руми, а потом и у Јагодини будемо богатији за још неко одличје”, нада се Јовичић.

Scroll to Top