ОДБОЈКА: СПАРТАК „ПАЛИ МОТОРЕ“


Љишки суперлигаш вечерас је почео припреме за нову сезону. Тренер Спартака Ненад Ковачевић, који је недавно преузео и функцију председника клуба, обавио је прозивку и реализовао први тренинг са тимом који је претрпео значајне промене у односу на претходну сезону.

„Улазимо у нову сезону мотивисани и спремни за нове изазове”, наглашава Ковачевић. “Првенствени циљ је опстанак у суперлигашком друштву. Тражићемо своју шансу против директних конкурената у борби за опстанак, али ћемо гледати да искористимо и сваку другу прилику која нам се укаже. Прошле сезоне смо приредили два изненађења, савладали смо најпре финалисту Купа, а затим и вицешампиона Србије”, подсећа Ненад Кепа Ковачевић.

Пре две недеље формиран је нови Управни одбор који је Ковачевића изабрао и за председника ОК „Спатрак“.
„Ја сам и до сада био на располагању клубу 24 часа дневно и сигуран сам да ћу са изабраним сарадницима остварити зацртане циљеве, не само у погледу резултата, већ и у смислу организације и функционисања Одбојкашког клуба Спартак”, каже Ковачевић. “У Управном одбору су Наташа Ђорђевић, Марко Симић, Марина Марковић, Марко Ивовић, Радојко Радисављевић, Радован Тодоровић, Момчило Марковић, Владимир Јовановић и Раде Весић. Ко мало боље познаје прилике у љишкој одбојци, препознаје да су у питању људи који су већ помагали клубу на разне начине. Њихов ентузијазам је неоспоран, а то је и мени велики „ветар у леђа. Моји сарадници и ја учинићемо све да на крају првенства, негде у априлу наредне године, изађемо пред наше навијаче и поклонимо им нову суперлигашку сезону”, каже председник и тренер Спартака.

Scroll to Top