ПОСЛЕ МИЛОРАДА ЈОВАНОВИЋА И ЗОРИЦА ЖУЈОВИЋ СУДИЛА ЛИГУ ШАМПИОНА

Реванш утакмица последњег кола квалификација за групну фазу Лиге шампиона за жене између Бенфике и Ренџерса поверена је судијској четворци из Србије у којој је била и Љижанка Зорица Жујовић. Меч је одигран у Лисабону и завршен је пласманом Потугалки, после продужетака. У првом сусрету у Глазгову Бенфика је славила са 3:2, а после 90 минута реванша Глазгов је победом од 1:0 увео меч у продужетке. Након 120 минута Португалке су преокретом стигле до тријумфа од 2:1 и настављају такмичење учешћем у групној фази најелитнијег европског клупског талмичења.

Зорица Жујовић већ годинама важи за једну од најбољих судија женске Суперлиге Србије, а делегирање УЕФЕ за утакмице у свом најзначајнијем такмичењу представља још једно својеврсно признање и за љишку судијску организацију која спада међу најбоље у Србији. 

На мушкој омладинској Лиги шампиона суди још један Љижанин, Милорад Јовановић, који је недавно у Амстердаму делио правду на мечу Ајакс-Ренџерс. Јовановић је претходног викенда судио на првенственој утакмици 13.кола Сппер лиге Нови Пазар – Младост (Лучани).

Scroll to Top