РЕМИ СТАРИХ ДРУГАРА И НАПРЕТКА, КАЧЕРСКО КОЛО УСРЕД ПРЊАВОРА

Качер је победом од 3:1 на гостовању против Младости из Прњавора ухватио прикључак са водећим тимовима Колубарско-мачванске зоне. После седам одиграних кола Белановчани се налазе на деоби 4. и 5. места са екипом Стрмова коју дочекују у недељу у 11,00 часова у оквиру 8.кола.

Спартак и Рајац држе „фењер“ у Колубарској окружној лиги. Љижани су нови пораз претрпели на свом терену од Младости из Драчића 1:2, док је од Кадинолучана бољи био „Димитрије Туцовић“ из Ћелија који је као гост славио са 1:0. Предстојећег викенда Спартак гостује у Ваљеву екипи Сењака, док ће Рајац покушати да стигне до прве победе у Доњој Буковици против Искре.

Претходног викенда најзанимљивије је било у љишком „Ћућину“ где су у дербију 7.кола западне групе Међуопштинске лиге „Колубара“, пред око хиљаду гледалаца, Стари другари и Напредак одиграли 1:1. Јајчани су до овог меча били усамљени на првом месту са свих шест победа, а после ремија са Љижанима лидерску позицију деле са екипама из Ваљева, Јуниор Ново Насеље и Тешњар. Напредак у недељу у 11,00 часова дочекује екипу „Миленко Павловић“ из Доњег Црниљева, док ће Стари другари покушати да одрже корак са водећим тимовима у Попучкама против домаћег Полета.

У заједничкој Општинској лиги лајковачког и љишко-мионичког Савеза, у којој се такмичи осам клубова, после два одиграна кола три екипе са територије љишке општине заузимају последња три места, без освојених бодова. Извесно је да ће после наредног кола које се игра у недељу макар једна екипа сигурно остварити бодовни учинак јер се у Латковићу састају Младост и Бабајић. Други латковачки клуб, Пролетер, гостује у Јабучју екипи Колубара Гај.

Пионири Омладинца ће у 11.колу Колубарско-мачванске лиге покушати да стигну до пете победе у првенству против Рибнице у Мионици, док ће петлићи љишког клуба гостовати Осечини у оквиру 5.кола Градске лиге „Ваљево

Scroll to Top