РЕВИЈА ГОЛОВА И ДОБРОГ ФУДБАЛА

Омладинац у Кадиној Луци надиграо Будућност Крушик
РЕВИЈА ГОЛОВА И ДОБРОГ ФУДБАЛА

У 26.колу Колубарско-мачванске лиге пионири љишког Омладинца савладали су у комшијском дербију одговарајућу селекцију највећег ваљевског клуба са 4:2 (2:2).
Оба тима су уочи овог кола имала по 22 бода и идентичан скор победа, пораза и нерешених резултата, па се очекивао неизвестан меч. У првом делу првог полувремена виђено је четири поготка. Најпре су Љижани са два прелепа гола већ до 11.минута стигли до предности од 2:0, али је Будућност врло брзо узвратила и већ у 20. минуту стигла до изједначења. До краја полувремена није било голова, Омладинац је имао нешто више од игре, али без праве завршнице.
Почетак другог дела утакмице обележили су дечаци из Љига који су, као и у првом полувремену, силовито кренули ка голу гостију и у 54. минуту поново стигли до два гола предности. Тим из Ваљева је после тога успоставио равнотежу у игри, био потпуно равноправан, али не и довољно добар за нови резултзатски повратак.
Прегршт лепих акција, шест голова, од којих четири за телевизијске шпице, и фудбалски плес Омладинчеве „десетке“ Вељка Алемпијевића представљали су истински ужитак за љубитеље најпопуларнијег спорта. Све честитке и за тренере два клуба чији су играчи, уз неоспорно фудбалско знање и таленат, показали изузетно спортско васпитање, па у бележници главног судије Немање Матијевића није било опоменутих играча.

Scroll to Top