У НЕДЕЉУ У 11:00 НАПРЕДАК – СТАРИ ДРУГАРИ

У утакмици 20.кола западне групе Међуопштинске лиге „Колубара“ Јајчани ће дочекати Старе другаре. Напредак ће покушати да одржи корак са лидером на табели, ваљевском екипом Јуниор Ново Насеље, која има пет бодова предности. Љижани су у прошлом колу непланирано остали без два бода, одигравши само 2:2 као домаћини против Јадра, па су сада на четвртом месту са 39 бодоба, шест мање од Напретка. Локални дерби игра се у недељу у 11,00 часова у Кадиној Луци.
Истог дана на истом терену од 16,00 Рајац ће угостити Пролетер из Бајевца у оквиру редовног кола Колубарске окружне лиге. Дуел две последњепласиране екипе могао би у великој мери да одреди путника у нижи ранг. Рајац је у пет кола пролећног дела првенства освојио само бод, док су Бајевчани забележили три победе и по један пораз и нерешен резултат.
У Колубарско-мачванској зони Качер све више заостаје за водећим Врело спортом. Са 12 бодова мање и утакмицом више Белановчани су се практично опростили од борбе за пласман у Српску лигу. У недељу ће против Јединства из Владимираца покушати да стигну до тек друге пролећне победе и останак у врху табеле.
Заједничка Општинска лига Љиг. Лајковац.Мионица доноси овог викенда три меча тимова са љишке територије. Најпре ће у суботу од 16,00 Младост у Латковићу дочекати водећу екипу на табели Мали Борак, док ће у недељу од 11,00 Бабајић у Лајковцу одмерити снаге против Извиђача, а латковачки Пролетер у Врачевићу против Младости.
Љубитељи млађих категорија ће у суботу у Кадиној Луци од 10,00 моћи да погледају сусрет пионира љишког Омладинца и ваљевског Будућност Крушика у оквиру редовног кола Колубарско-мачванске лиге. Петлићи клуба у понедељак у Ваљеву играју свој првенствени меч против Сењака у Градској лиги „Ваљево“.

Scroll to Top