ЗАСИЈАЛЕ ЗВЕЗДИНЕ ЗВЕЗДЕ ИЗ ЉИГА

Две младе Љижанке освојиле укупно осам медаља за трофејни српски клуб.
Анастасија Каргановић и Дуња Јаблановић освојиле су недавно у Панчеву, на једној од престижнијих пливачких смотри које се у току године одржавају у нашој земљи, по четири медаље, наступајући за београдску Црвену звезду. Такмичење млађих категорија најбољих домаћих пливачких клубова обележиле су Анастасија и Дуња које, са групом од десетак талентованих девојчица и дечака из Љига, тренирају у затвореном базену у Лајковцу.
Београдски клуб склопио је сарадњу са Лајковчанима који имају изванредне услове за квалитетан рад какав се и очекује од једног великана попут Црвене звезде. Деци из Љига, Лајковца и околних места пружила се тако могућност да се баве једним од најлепших и најздравијих спортова и да уједно на располагању имају тренере и педагоге који са својим ученицима у континуитету постижу врхунске резултате на домаћим и међународним такмичењима.
По истеку летње паузе, од 1. септембра, почиње упис нових чланова. Група пливача из Љига, предвођена Дуњом и Анастасијом, позвала је децу која воле спорт и пливање да им се прикључе и опробају у базену. Управо су њих две, после само неколико недеља тренирања, схватиле колико талента имају за пливање.

Scroll to Top