НАЈОРИГИНАЛНИЈИ СРПСКИ ЏЕМ ПРАВЕ ТРИ ЉИЖАНКЕ

Нутриционисти тврде да може да се конзумира у неограниченим количинама и да нема баш никаквих штетних последица. Они који су га пробали сигурни су да има искључиво лековито дејство. На друштвеним мрежама је прави хит. Патентирале су га три Љижанке, Јана, Сара и Марина.

Спорт24: Како сте дошле до чаробног рецепта за џем који не може да шкоди? 
Џем од књига: Чаролија се крије у дугогодишњем пријатељству, љубави према лепој фотографији и доброј књизи.

Спорт24: Џемове (скоро) сви воле. Може ли ваш џем свако да припрема?
Џем од књига: Хммм… Не може свако, али у његовој лепоти баш свако може да ужива.

Спорт24: Има ли у вашем џему додатака, арома, мирођија? 
Џем од књига: Има. Негде више, негде мање. За сада смо приметиле да најбоље пролазе, поред оних класичних, они који су најслађи да се понесу на плажу и конзумирају уз јако сунце и звук таласа и они где се укус теже препознаје, који имају ту неку мистичну ноту.

Спорт24: Како сте дошли до тога да целу идеју са књигама повежете са џемом? 
Џем од књига: Назив профила је дошао из жеље да будемо оригиналне. Џем је посластица коју сви воле, а заједно са књигама је добитна комбинација.

Спорт24: Број ваших пратилаца на друштвеним прежама је импресиван. Изгледа да су људи ипак “гладни” добре књиге. 
Џем од књига: Заједница књигољубаца на друштвеним мрежама је све већа и креативнија. Људи су „гладни“ лепих ствари којих заиста има, само су тренутно мало „тише“. 

Спорт24: Ваш џем пре свега храни душу. Може ли се од њега нешто и зарадити.
Џем од књига: С обзиром на бројке које красе профил, може. Наша тренутна зарада се огледа у сарадњама са пар издавачких кућа од којих сваког месеца добијамо књиге по жељи. Међу њима је главна ИК Лагуна од које смо добиле и ВИП картицу.
Ми се трудимо да свим домаћим ауторима пружимо подршку и платформу за промовисање својих дела, а више пута месечно организујемо и даривања како бисмо обрадовале наше пратиоце без било какве личне надокнаде.

Спорт24: Може ли овај џем, уз вашу помоћ, да буде редовна храна и некоме ко се до сада није превише дружио са књигама? 
Џем од књига: Кроз ових пар година показало се да може, што нас увек посебно обрадује. Људи нам се јако често обрате за помоћ са којим жанром да крену, и у већини случајева то се успешно заврши. Наставимо дружење кроз размену утисака о прочитаним књигама, даљим препорукама и дискусијама.

Спорт24: Можете ли да пронађете сличност између нашег портала и вашег џема?
Џем од књига: Наравно да можемо. Поред Инстаграм платформе на којој смо одлучили и ви и ми да се оглашавамо, оба профила се баве информисањем. Ми кроз књиге, ви кроз дешавања из нашег лепог Љига и околине. Ви вашу креативност делите са нама кроз текстове и насловне фотографије, а ми се трудимо да то покажемо кроз фотографије књига на различитим местима.

Спорт24: Које би 3 књиге препоручиле читаоцима нашег портала?
Џем од књига: “Сенка ветра” Карлос Руис Сафон, “Тврђава” Меша Селимовић, “Славуј над Пиринејима” Кристин Хана.

Scroll to Top