ФУДБАЛ: У ФИНАЛУ КУПА СТАРИ ДРУГАРИ-РИБНИЦА, РЕДОВНО КОЛО ЗА ВИКЕНД

Јуче су одигране полуфиналне утакмице Општинског купа у којима су Стари другари у Врујцима савладали Попадић са 2:0, док је Рибница тешком муком стигла до минималне победе од 1:0 у Мионици против Топлице. Победник Купа Фудбалског савеза општина Љиг и Мионица биће познат 30. марта за када је заказано финале између Рибнице и Старих другара.

Викенд пред нама доноси нова узбуђења у Окружној и Међуопштинској лиги.

Качер је поход ка Зони успешно започео убедљивом победом у Мионици против Топлице, али су му буквално и сви други резултати конкурената у прошлом колу ишли наруку и „погурали“ га ка лидерском месту. Поглед са врха табеле могао би да буде још лепши уколико у у недељу у Белановици савлада Јабучје. Утакмица у којој су Качерци апсолутни фаворити почиње у 11,00 часова.

После брејка у Јабучју и минималне победе Спартак је побегао са дна табеле Окружне лиге, али ће у суботу у Љигу од 14,30 часова имати вероватно тежи задатак јер у госте долази екипа „Димитрије Туцовић“ која је у прошлом колу изгубила лидерску позицију после кикса на свом терену против Младости из Драчића. Љижани ће свакако покушати да „овере“ победу против Јабучја, али ће стицајем околности играти и за Качер који би тријумфом Спартака додатно профитирао и још више умакао екипи из Ћелија.

Поред Спартака и Качера, домаћин овог викенда је и Рајац који ће у 17. колу Међуопштинске лиге „Запад“ у суботу у 14,30 часова дочекати Мали корак. Све изузев победе Рајца представљало би велико изненађење јер је домаћа екипа првопласирана на табели и у прошлом колу започела пролећни део првенства са шест постигнутих голова на гостовању у Горњем Црниљеву(на слици).
Екипу из Кадине Луке у стопу прате Стари другари који су успешно стартовали у наставку сезоне забележивши у Љигу сигурну победу против Колубаре 2, али их сада чека гостовање у Ваљеву увек неугодном Тешњару. Другари су други на табели са три бода мање од Рајца и једино их победа оставља на истом одстојању.

Пионири љишког Омладинца у 17.колу Колубарско-мачванске лиге гостују у Убу екипи Јединства. Оба тима имају 19 бодова, а Љижани због нешто боље гол-разлике заузимају 11. место, док је Јединство на позицији број 12. У јесењем делу сезоне у Кадиној Луци дуел две екипе завршен је нерешено – 4:4.

Scroll to Top