ВРАНЕШЕВИЋ ЗАДУЖИО СЕНИОРСКИ ДРЕС КОЛУБАРЕ

После сјајне сезоне у одмладинском тиму Колубаре, Љижанин Матија Вранешевић позван је на припреме првог тима лазаревачког клуба. Ово је за деветнаестогодишњег Вранешевића велико признање за феноменалну сезону коју је имао у омладинском тиму Колубаре где је био и најбољи играч и најбољи стрелац.
У претходној сезони забележио је и два наступа у Суперлиги Србије. Најпре је 20.марта дебитовао на стадиону „Рајко Митић“ против Црвене Звезде, а други наступ у елитном рангу Вранешевић је имао у последњем колу плеј-аута против Радника у Сурдулици. Тренер првог тима Дејан Ђурђевић повео га је на припреме за наредну сезону на Златибор где ће лазаревачки суперлигаш остати до почетка јула.
Матија Вранешевић је поникао у Омладинцу из Љига у којем је такође пружао изванредне партије и био предводник своје генерације.

Љижани су претходних сезона имали прилику да у Суперлиги Србије гледају још једног суграђанина, Лазара Михаиловића. Он је за сада једини љишки фудбалер који је у званичној утакмици дао гол једном од „вечитих ривала“, и то Партизану, 8.августа прошле године у првенственој утакмици у којој је наступао за Нови Пазар.

Scroll to Top