ФУДБАЛ – ПРЕГЛЕД КОЛА:
ПИКСИ УКРАСИО ДЕРБИ У ВРУЈЦИМА, ОМЛАДИНАЦ ПРЕОКРЕНУО ДРИНУ

Занимљив фудбалски викенд за клубове из љишке општине.
Качер је изгубио лидерску предност у Колубарској окружној лиги одигравши у Ћелијама 0:0 против “Димитрија Туцовића”. Осечина се минималном победом у Ваљеву против Сењака изједначила на челу табеле по броју бодова са Белановчанима. Спартак је против Радника у Убу био углавном равноправан, али је директним грешкама помогао домаћину да стигне до победе од 2:0.

Дерби Међуопштинске лиге одигран је у Врујцима где је Попадић дочекао првопласирани Рајац. Екипа из Кадине Луке одиграла је прво полувреме на нивоу екипе из зонског ранга и убедљиво га решила у своју корист са 3:0. У првих пола сата другог дела Рајац је могао скупо да плати игру “лако ћемо” јер је Попадић постигао два гола и пропустио две стопостотне шансе за потпуни преокрет. Када су схватили да је враг однео шалу Кадинолучани су појачали гас и стигли до четвртог поготка, а тачку је ставио Драган Пикси Милашиновић у 90.минуту правим малим ремек-делом, параболом са двадесетак метара.
Стари другари су дуго ломили отпор трећепласираног Полета и успели да победом од 2:1 у Љигу одрже корак са екипом Рајца у борби за пласман у Округ.

Пионири Омладинца губили су на свом терену на полувремену против Дрине из Љубовије 0:1, али су у другом полувремену приредили одличан фудбал и успели да направе преокрет. Победа од 2:1 могла је да буде и знатно убедљивија јер су се Љижани, поред два постигнута гола у другом делу меча, испромашивали.
Њихове колеге из категорије петлића у редовном колу Градске лиге “Ваљево” протутњали су кроз Осечину и славили са 5:2.

Scroll to Top