ФУДБАЛ – ПРЕГЛЕД КОЛА: КАЧЕР ИШЧУПАО БОД КОД КУЋЕ, СТАРИ ДРУГАРИ „ПРОБИЛИ ЛЕД“

У 3.колу Колубарско-мачванске зоне Качер је био на ивици пораза против одличних Диваца. Белановчани нису успели ни из другог покушаја да дођу до победе пред својим навијачима, чак и освојеним бодом могу да буду задовољни. До коначних 1:1 Качер је стигао са беле тачке и са укупно два освојена бода из три утакмице налази се на 11.месту.

Рајац у Окружној лиги још увек нема победу, а после инималног пораза у Кадиној Луци против Сењака налази се на претпоследњем месту са само једним бодом из четири одиграна кола.

Спартак је у Љигу против Искре из Буковице одиграо 3:3 и тренутно је на 10.месту.

Јајчани у Међуопштинској лиги у прва три кола имају стопостотан учина. На гостовању у Котешици победом од 1:0 (0:0) остали су усамљени на првом месту са максималних девет бодова.. 

Стари другари су у Пецкој против последњепласираног Рибникара забележили прву победу у првенству. Љижани су из два пенала стигли до 2:0 и, уз два ремија из прва два кола, налазе се на шестом месту са пет бодова. 

Пионири Омладинца поражени су у суботу у Љубовији од Дрине са 2:1 (2:0) и након пет одиграних кола налазе се на 13.месту Колубарско-мачванске лиге са три освојена бода.

Scroll to Top