НАЈАВА КОЛА: РАЈАЦ ЧЕКА СЕЊАК И ПРВУ ПОБЕДУ

Викенд пред нама доноси неколико занимљивих утакмица тимова из љишке општине.

Качер ће у 3.колу Колубарско-мачванске зоне дочекати комшије из Диваца. Екипа из Белановице после два кола има један освојен бод и покушаће да поправи утисак са неуспеле премијере у 1.колу пред својим навијачима када је поражена од Јединства из Владимираца. Утакмица Качер – Дивци игра се у Белановици, у недељу у 11,00 часова.

Спартак у суботу од 16,30 у „Ћућину“ дочекује Искру из Буковице у оквиру 4.кола Колубарске окружне лиге, док ће Рајац у недељу у истом термину у Кадиној Луци играти за прву првенствену победу против ваљевског Сењака.

Лидер Међуопштинске лиге „Запад“, Напредак из Јајчића, гостује у Котешици истоименој екипи. Напредак је после два кола једини тим са свих шест бодова, док је Котешица заједно са Рибникаром из Пецке на зачељу табеле без бодова.
Управо у Пецкој Стари другари ће покушати да „пробију лед“ и забележе прву победу у новој сезони. Оба меча Међуопштинске лиге играју се у недељу у 11,00 часова.

Кроз Пецку ће у суботу проћи пионири Омладинца који путују у Љубовију на мегдан Дрини. Љижани ће после сјајне партије против Осечине и победе од 9:0 тражити прилику за другу узастопну победу и прикључак средини табеле пионирске Колубарско-мачванске лиге.

Scroll to Top