ФУДБАЛ-ПРЕГЛЕД КОЛА: РАЈАЦ У ШЕСТОЈ БРЗИНИ, КАЧЕР ПРЕУЗЕО ВРХ ОКРУГА

Фудбалски каравани нижих лига настављени су после зимске паузе утакмицама 1.кола пролећног дела. Екипе из наше општине имале су стопостотан учинак.

Када је Колубарска окружна лига у питању, најпре је у суботу Спартак на гостовању у Јабучју забележио минималну, али изузетно вредну победу над истоименом екипом и наговестио знатно боља издања у наставку првенства у односу на она из јесењег дела. Победа је могла да буде и убедљивија јер је Спартак створио још нелолико добрих шанси и био доминантан у већем делу меча.
Качер остаје у врху табеле јер је победом у Мионици против Топлице од 3:0 преузео прво место и потврдио кандидатуру за пласман у зонски ранг. Белановчани после овог кола имају 35 бодова, односно два бода предности у односу на три екипе – Осечина, „Димитрије Туцовић“ и Брђанац.

ТАБЕЛА КОЛУБАРСКЕ ОКРУЖНЕ ЛИГЕ

У Међопштинској лиги „Запад“ после првог пролећног кола све је остало исто за Рајац и Старе другаре. Рајац је у Горњем Црниљеву против „Миленка Павловића“ одиграо перфектно прво полувреме које је решио у своју корист са 5:0, а у наставку оверио победу шестим поготком и сачувао прво место на табели. Једини конкурент за највиши пласман, Стари другари, савладао је у Љигу ваљевску Колубару 2 са 2:0. Дерби кола протекао је у потпуној доминацији домаћег тима који је пропустио прилику за убедљивији тријумф.

ТАБЕЛА МЕЂУОПШТИНСКЕ ЛИГЕ „ЗАПАД“

Пионири Омладинца поражени су као домаћини у Кадиној Луци од вршњака из Лознице 1:3 (0:0). Тим из Љига био је потпуно равноправан у првом делу сусрета, али је у наставку меча понестало снаге и концентрације, што су Лозничани зналачки искористили и однели сва три бода.

ТАБЕЛА ПИОНИРСКЕ КОЛУБАРСКО-МАЧВАНСКЕ ЛИГЕ

Scroll to Top