ФУДБАЛ: СТАРИ ДРУГАРИ КАО КАЗНЕНА ЕКСПЕДИЦИЈА

FK Stari Drugari - Ljig - Kolubarski Okrug

У међуопштинској лиги „Запад“ Рајац је шест кола пре краја на првом месту са 64 бода, док су на другом месту са 54 бода и утакмицом мање Стари другари из Љига.
Рајац је у овог викена славио у Ваљву против Колубаре 2 са убедљивих 4:0. После бледог првог полувремена и минималне предности, лидер „Запада“ заиграо је силовито у другом делу сусрета и убедљивом победом потврдио позицију број 1.
Стари другари су се поигравали у „Ћућину“ са Јадром из Ваљева све до до коначних 9:0. Утисак је да је екипа из Љига могла да стигне и до знатно убедљивије победе.
Рајац и Стари другари ће извесно заузети прва два места, али без обзира на то ко ће бити први, а ко други, јасно је да је велика штета што другопласирани тим из Међуопштинске лиге неће имати прилику да игра бараж за пласман у Окружни ранг.

Тренутно најуспешнији клуб из љишке општине, Качер из Белановице, наставља „мртву трку“ за прво место у Колубарској окружној лиги са Осечином.
Белановчани су претходног викенда на свом терену стигли до рутинске пообеде од 3:0 против Пролетера из Бајевца.
Спартак je у Љигу положио оружје пред екипом Осечине и претрпео пораз – 1:3.
После 24.кола Качер је са 55 бодова на првом месту, док је на позицији број два са истим бројем бодова и нешто слабијом гол-разликом екипа Осечине. Спартак из Љига је на 11.месту са 28 освојених бодова.

Пионири љишког Омладинца су у редовном колу Колубарско.мачванске лиге у Богатићу против Мачве 1929, после почетног вођства, одиграли 1:1.

Scroll to Top