ФУДБАЛ: ПРЕГЛЕД КОЛА РАЈАЦ И КАЧЕР СИГУРНИ, НАПРЕДАК ИЗБОРИО РЕМИ

FK Spartak Ljig

Лидери на табелама Окружне, Међуопштинске и Општинске лиге сачували су своје позиције после редовног кола, с тим да је Напредак нерешеним резултатом 1:1 против одличне Рубрибрезе смањио предност на табели Општинске лиге у односу на најближег пратиоца, Борац из Рајковића, на шест бодова. Јајчани су као домаћини у Кадиној Луци, после вођства гостију, стигли до изједначења из једанаестерца, али нису успели да направе потпуни преокрет.
Младост из Латковића поражена је на гостовању од Борца из Рајковића који је тако пришао Напретку на шест бодова заостатка, с тим да има утакмицу мање и у преосталом делу такмичења дочекује екипу из Јајчића на свом терену.
Бабајић је у Љигу претрпео убедљив пораз од 0:4 од Колубаре из Јабучја.

У Међуопштинској лиги Рајац и Стари другари забележили су сигурне победе у утакмицама 22.кола. Најпре је у суботу Рајац као домаћин славио на свом терену 4:0 против екипе Јуниор Ново Насеље из Ваљева, док су Стари другари у Лукавцу против истоимене екипе остварили рутинску победу од 3:0. После овг кола Рајац на првом месту и утакмицом више има девет бодова предности у односу на другопласиране Старе другаре.

Занимљиво је овог викенда било у Окружној лиги. Качер је на „врућем“ гостовању Бањанима после 1:1 на полувремену стигао до победе од 3:1 и задржао прво место због нешто боље гол-разлике у односу на Осечину која је на свом терену тешком муком стигла до минималне победе 1:0 против Младости из Драчића.
Једина гостујућа екипа која је у 23.колу остала непоражена је Спартак који је после почетног вођства у Бајевцу против Напретка морао да се задовољи ремијем – 2:2, чиме је са 28 бодова задржао 11.место.

Пионири Омладинца и ваљевског Радничког одиграли су у Кадинј Луци одличан меч у оквиру 22.кола Колубарско-мачванске лиге. Гости из Ваљева били су ближи победи, али су дечаци из Љига показали карактер и стигли до бода одигравши 3:3.

Scroll to Top