ФУДБАЛ: ВАНРЕДНО КОЛО У ОКРУЖНОЈ ЛИГИ, СПАРТАК ЧЕКА БАЊАНЕ

Fudbal Koloubarski Okrug

После суботњег локалног дербија који су одиграли Качер и Спартак, а који су Белановчани добили са 3:1, обе екипе ће у среду одиграти утакмице ванредног кола Колубарске окружне лиге. Качер ће имати лак посао у Ваљеву против последњепласираног ЗСК-а који има само један бод, док ће Осечина, која дели прво место са екипом из Белановице и која је у претходном колу победила екипу “Димитрије Туцовић” из Ћелија са чак 10:0, ићи у Мионицу на гостовање екипи Топлице. Девет кола пре краја првенства обе екипе имају по 46 бодова и осам бодова предности у односу на најближе пратиоце.
Спартак ће од 16,00 часова дочекати у Љигу Бањане и покушати да се реваншира за јесењи убедљив пораз од 3:0. Екипа из Љига тренутно заузима 11. мести са 24 бода, два више од Бањана који су на месту боој 12 са 22 освојена бода.

Ускршње победе остварили су Рајац и Стари другари у оквиру 20. кола Међуопштинске лиге „Запад“. Рајац је у Котешици против истиомене екипе остварио убедљив тријумф од 6:1, док су Другари у Љигу декласирали Драчић 2018 са 5:0. Рајац је са 58 бодова убедљиво први, дог Стари другари на другој позицији имају 49 бодова и утакмицу мање.

Напредак из Јајчића је у општинској лиги победом над Степањем у гостима од 2:1 направио још један корак ка 1. месту и вишем рангу. Јајчани су остварили скор од 8 победа и два нерешена резултата и са 26 бодова имају плус осам у односу на јединог конкурента за пласман у виши ранг, Борац из Рајковића, који има 18 бодова и утакмицу мање. Младост је у Латковићу одиграла 3:3 против Бабајића, док је Пролетер изгубио у Јабучју од Колубаре са 10:0.

Пионири Омладинаца поражени су у Крупњу од Рађевца са 6:2 и после овог кола налазе се на 8.месту Колубарско-мачванске лиге са 29 освојених бодова.

Scroll to Top