ФУДБАЛ – НАЈАВА КОЛА: ТЕЖАК ИСПИТ ЗА КАЧЕР, НАПРЕДАК НАСТАВЉА ПУТ У ВИШИ РАНГ

Fudbal Opstina Ljig

Гостовање екипи Младости за Качер представља један од најважнијих корака ка пласману у Колубарско-мачванску зону. Екипа из Драчића је има шест бодова мање од Белановчана, налази се на 5. месту Окружне лиге и овог пролећа игра одлично. Качерци свакако имају најквалитетнији тим и стопостотан учинак као домаћини, али на гостовањима је један број бодова изгубљен и против екипа из доњег дела табеле. Младост би евентуалном победом пришла Качеру на само три бода и озбиљно се укључила у борбу за сам врх. Осечина, која дели 1. место са Белановчанима, иде на тешко гостовање Јабучју. Иако су у зони испадања, Јабучанци на свом терену умеју да направе проблеме и најбољима, о чему сведочи њихова победа против Качера у јесењем делу сезоне. 

Спартак ће покушати да узме бодове у Ваљеву против већ „прежаљеног“ ЗСК-а који се налази на зачељу табеле.
У сваком случају, следи занимљив викенд у фудбалском Округу. 

У Међуопштинској лиги Рајац ће на гостовању против претпоследње екипе „Драчић 2018“ покушати да настави победнички низ и повећа своју предност за још три бода у односу на Старе другаре који у су у овом колу, због непарног броја екипа, слободни. 

Овог викенда наставља се првенство у Општинској лиги „Лајковац-Љиг-Мионица“. Најзанимљивије ће бити у Кадиној Луци где Напредак из Јајчића дочекује Колубару из Јабучја. Јајчани су сјајно одиграли први део дебитантске такмичарске сезоне и из осам кола јесењег дела првенства имају 20 бодова, односно шест победа и два нерешена исхода. Колубара је презимила на деоби другог места са Борцем са по 15 бодова, јесенас је у Јабучју било 2:2, па ће исход овог меча директно утицати и на коначан пласман. 

Од осталих клубова из љишке општине који се такмиче у општинској лиги, Бабајић у Љигу дочекује лајковачки Извиђач, док ће у месном дербију у Латковићу снаге одмерити Пролетер и Младост.

Пионири омладинца у 20.колу Колубарско-мачванске лиге дочекују шабачки Феникс, док ће петлићи ићи у Мионицу на мегдан Војводама.  

Scroll to Top