ОДБОЈКА: ИВАН РАДИВОЈЕВИЋ
ПРЕДВОДИ БЕОГРАДСКЕ ТРЕНЕРЕ

Odbojkaski savez Beograda

Тренерска секција Одбојкашког савеза Београда (ТСОБ) изабрала је Ивана Радивојевића за новог председника. Љижанин са импресивном играчком и тренерском каријером предводиће наредних пет година одбојкашке стручњаке са подручја београдског Савеза.
“Србија је одбојкашка велесила и наши тренери су веома цењени у свету. Зато је велика част предводити струку у најбројнијем Савезу у нашој земљи”, каже Радивојевић. “Првенствени циљ који сам и себи и сарадницима поставио је континуирано усавршавање тренера кроз семинаре, стручне скупове и сталну комуникацију, односно размену информација и искустава. Радионице о показни тренинзи биће неизоставни део у стручном раду. Оно што је можда и најважније је успостављање јасног критеријума вредновања и стимулисања рада свих чланова секције на основу постигнутих резултата”, наглашава дугогодишњи тренер са интернационалним искуством.
Иван Радивојевић је поникао у Спартаку из Љига, а његову играчку каријеру обележили су наступи за Партизан, Црвену звезду, Рибницу, Млади Радник и Милиционар. Као тренер радио је у десет српских клубова, између осталих у Партизану, лајковачком Железничару, Радничком из Београда. Једно време опробао се као стручњак у Саудијској Арабији, а био је и селектоер Универзитетске селекције СЦГ. Његов тренутни тренерски ангажман везан је за рад мушких селекција београдског Обилића.

Scroll to Top