КАДЕТИ КОЛУБАРЕ ИГРАЈУ ЗА ПРВО МЕСТО И САРУ, У ТИМУ ЧАК СЕДМОРИЦА ЉИЖАНА


Дерби јесени Кадетске лиге „Београд“ између Колубаре и Вождовца, који се игра у суботу у 11,45 часова на стадиону лазаревачког суперлигаша, имаће и хуманитарни карактер. У утакмици која ће највероватније одлучити јесењег првака неће бити наплате улазница, али ће на западној трибини стадиона биће постављене кутије у које ће моћи да се оставе новчане донације за лечење четртнаестогодишње Саре Матић.
У тиму Колубаре наступиће чак седам играча који су поникли у љишком Омладинцу, и то: Александар Лазић, Петар Максимовић, Игор Добросављевић, Матеја Обрадовић, Лука Симић, Богдан Лазаревић и Огњен Весић. Тим Колубаре је са 18 бодова на челу табеле Кадетске лиге „Београд“, бод мање има Земун, док је Вождовац са два бода заостатка н утакмицом мање на трећем месту са 16 освојених бодова.
Фудбалски клуб Колубара најавио је овај меч на својој званичној страници. Извесно је да ће на трибинама стадиона лазаревачког суперлигаша бити и Љижана, како оних који прате фудбалска збивања, тако и оних који су редовно узимали учешћа у свим досадашњим акцијама прикупљања средстава за Сарине лечење.

Scroll to Top