ФУДБАЛ, НАЈАВА КОЛА: У НЕДЕЉУ ДЕРБИ У ЋУЋИНУ, СТАРИ ДРУГАРИ ДОЧЕКУЈУ ЛИДЕРА

Утакмицом против екипе Јуниор Ново Насеље у недељу од 11,00 часова љишка екипа има прилику да се евентуалном победом укључи у трку за прво место у Међуопштинској лиги „Запад“. Стари другари су после два ремија на старту првенства направили серију од пет узастопних победа и имају само четири бода заостатка у односу на свог недељног ривала који са Напретком и Тешњаром води на табели. 

Екипа из Јајчића имаће наизглед лакши задатак против десетопласираног Јадра у Ваљеву. Новајлија у лиги представља најпријатније изненађење у досадашњем делу првенства и биће занимљиво видети могу ли Јајчани да прате ритам који су наметнули од старта учинком од седам победа и једног ремија.

У Окружној лиги за викенд ћемо гледати два меча на домаћим теренима. Најпре ће у суботу Спартак од 14,30 часова одмерити снаге са Трлићем, док ће Рајац у недељу у истом термину угостити Бањане.

Качер ће у Мионици у комшијском дербију против Рибнице у оквиру 9.кола Колубарско-мачванске зоне покушати да исправи кикс из прошлог кола када је у Белановици поражен од Стрмова.  Меч у Мионици игра се у суботу од 14,00 часова.

У Општинској лиги „Лајковац-Љиг-Мионица“ Пролетер ће у суботу у 14,30 дочекати Мали Борак, Бабајић у недељу у 11,00 у Љигу екипу Младости из Врачевића, док ће латковачка Младост гостовати у Степању.

У редовном колу пионирске Колубарско-мачванске лиге Омладинац ће у суботу у 10,00 часова у Кадиној Луци дочекати Раднички из Клупаца, док ће њихове колеге из категорије петлића у недељу од 10,00 на истом терену угостити убско Јединство.

Scroll to Top