„КАСНО ПАЉЕЊЕ“ СПАРТАКА


Одбојкаши Младеновца пласирали су се међу 16 најбољих тимова у овогодишњем Купу пошто су у Љигу савладали Спартак са 3:1. Водили су гости 1:0 и 2:1 у сетовима, да би у четвртом периоду игре у једном тренутку на семафору стајало 14:22. Када се очекивало да Младеновчани меч рутински приведу крају, уследили су „громови“ са сервиса које је слао Самед Халиловић. Пришао је Спартак на 20:22, а на 23:24 контра Љижана се од блока гостију вратила на попречну линију терена за коначних 3:1 за Младеновац.
Недостајало је на крају и мало среће, али, објективно гледано, даље је отишао тим који је више заслужио победу јер је вечерас једноставно био бољи.
Без обзира на пораз, Ненаду Ковачевићу ће ова утакмица итекако користити за припрему првенствене трке. До почетка прволигашког каравана има још месец дана, што је сасвим довољно да се уочене слабости из овог меча елиминишу или сведу на минимум.
По ономе што смо у Љигу видели од ВГСК и Младеновца, Спартакова борба за највишу позицију биће тешка и свакако занимљива.

Scroll to Top