УЛАЈКУЈ СЕ У ШКОЛУ ПЛИВАЊА

За малишане узраста од 5 до 9 година Пливачки клуб “Лајк” упутио је позив да крену на основну пливачку обуку. После летње паузе, затворени базен у Лајковцу на располагању је и деци из Љига заинтересованој за један од најлепших и најздравијих спортова.
Досадашња пракса организованих одлазака на тренинге из Љига у Лајковац показала се врло успешним. Поред већег броја деце која су научила да пливају, један број се упустио и у такмичарске воде. Спорт24.рс писао је о Анастасији Каргановић и Дуњи Јаблановић из Љига које су, као чланице овог клуба, постигле изванредне резултате у својим такмичарским категоријама и освојиле немали број медаља и трофеја на домаћим и међународним такмичењима.
Црвена звезда је склопила сарадњу са Лајковчанима који имају изванредне услове за квалитетан рад. Деци из Љига, Лајковца и околних места пружила се тако могућност да на располагању имају тренере и педагоге београдског великана који са својим ученицима у континуитету постижу врхунске резултате.
Тренензи обуке непливача и школе пливања одржавају се понедељком, средом и петком, док такмичари имају тренинге сваким даном, изузев недеље.
„Лајк“ ће, као и до сада новоуписаним члановима обезбедити бесплатну обукупрвих месец дана. Упис за нову сезону је и даље отворен.

Scroll to Top