КОШАРКА: ДРУГА ПОБЕДА БАБАЈИЋА

У 7. колу II Регионалне лиге – Запад I А кошаркаши Бабајића савладали су Лозницу са 79:58 (13:11; 18:16; 22:16 и 26:15).
Другим тријумфом у сезони Бабајичани су, уз три пораза, у средини табеле, са две неодигране (одложене) утакмице, које су на програму у децембру. Оба заостала меча играће пред својим навијачима, а евентуалним успесима у тим сусретима Бабајић би се приближио врху табеле.
Први део сусрета против Лознице протекао је у релативном резултатском егалу, па је домаћин на полувреме отишао са само 4 поена предности. Како је утакмица одмицала, Бабајић је константно повећавао вођство, да би на крају стигао до +21. Квалитет домаће екипе дошао је до потпуног изражаја у другом полувремену, тако да се пружила могућност да сви играчи из протокола упишу наступ.
Прве поене за сениорски тим Бабајића уписао је Данило Драгичевић (2008. годиште), који је један од изданака млађих категорија клуба.
У суботу, 2. децембра од 20,00 часова, тим Небојше Илића у заосталој утакмици 1. кола дочекује у Љигу Студент 014 из Ваљева.

Scroll to Top