ФУДБАЛ: ЛОША СРЕЋА СТАРИХ ДРУГАРА, ОМЛАДИНАЦ БРОЈАО ДО ДЕВЕТ


Клубови из љишке општине одиграли су овог викенда утакмице редовног кола у зонском, окружном и међуопштинском рангу.
Качер је на гостовању у Петковици против Цера одиграо 1:1. Белановчани, који имају велике амбиције у зонском рангу, освојили су само један бод у прва два кола, па ће се у предстојећим дуелима победе наметати као императив.

Рајац је у после пораза од Младости на свом терену изгубио на гостовању од Топлице (3:1) и са само једним ремијем налази се при дну табеле Колубарске окружне лиге.

После два убедљива пораза Спартак је стигао до победе у Бајевцу против последњепласираног Пролетера 0:5. Бајевчани су најавили жалбу тврдећи да је у тиму из Љига био играч који није имао право наступа, па ће коначан епилог овај меч добити за „зеленим столом“.

Најпријатније изненађење у уводним мечевима западног дела Међуопштинске лиге је Напредак из Јајчића. После победе против Малог корака у првом колу, Јајчани су пред својим навијачима тријумфовали са 4:0 против Попадића и запосели врх табеле као једина екипа са свих шест освојених бодова.

Стари другари су једини тим који после два одиграна кола има два ремија. За оба меча може се рећи да су пре изгубили по два бода него да су освојили по бод. Измашили су се Љижани најпре на гостовању против Ракац Става, а онда и на свом терену против ваљевске Колубаре 2 примивши гол у 93.минуту за коначних 2:2.

Пионири Омладинца стигли су на импресиван начин до прве првенствене победе у овој сезони. Они су у редовном колу Колубарско-мачванске лиге тријумфовали са чак 9:0 против Осечине и проредили сјајно суботње фудбалско преподне у Кадиној Луци за педесетак гледалаца.

Scroll to Top