ЉИГ ПОМАЖЕ САРИ МАТИЋ

Четрнаестогодишњој девојчици, после нешто више од две године, поново је дијагностикована акутна лифобласна леукемија. У мају 2020.године Сара се изборила са опаком болешћу, у марту ове године на редовној контроли резултати су били добри, али је недавно, после прележане короне, установљено да се болест вратила и да је неопходно хитно болничко лечење. 

„Сара је већ у Бриселу захваљујући „Колубари“ која је обезбедила средстава за одлазак и почетне терапије, каже Кристина Радивојевић испред групе Љижана која организује акцију прикупљања помоћи. Да би се покрили укупни трошкови лечења неоходно је још око 300.000 евра и зато ћемо у септембру организовати низ акција које ћемо најављивати преко друштвених мрежа и вашег портала“, каже Кристина.

Када се Сара први пут разболела Љижани су прикупили велики део средстава који је тада био потребан за њено лечење. За њену породицу, као и за већину других, износ од 300.000 евра је превелик, али оно што радује је да се и овога пута велики број људи већ укључио у акцију.

„Позивам људе из нашег краја да, сходно својим могућностима, помогну Сарину нову борбу. И најмањи износ је драгоцен, а појединци или правна лица могу да уплате новац на рачун број 205-9001021892440-16“, говори Кристина Радивојевић која је и пре две и по године учествовала у истој акцији.

Сара Матић је унука Драгана Пакића, односно братаница Љижанима познатијег Саше Пакића. Одлична ученица и одбојкашица сада игра најважнију утакмицу, а у њеном тиму може да буде свако од нас. НАПРЕД САРО – ДО ПОБЕДЕ!!! 

Scroll to Top