СПАРТАК И РИБНИЦА ИГРАЈУ ЗА САРУ


Одбојкаши два клуба одиграће 14.септембра хуманутарну утакмицу са које ће сав приход од продатих улазница ићи за лечење четрнаестогодишње Саре Матић. Председник и тренер љишког клуба Ненад Кепа Ковачевић истиче да ће датаљи везани за организацију меча бити прецизирани наредних дана.
„Оно што сада знамо је да је цена једне карте 500 динара и да ће на улазу бити донаторска кутија у коју ће посетиоци моћи да оставе новац“, каже Ковачевић.
Карте ће бити нумерисане, па ће између сетова бити организовано извлачење награде за једног или више гледалаца чији бројеви карата буду извучени.
„Клуб ће путем портала Спорт24 и друштвених мрежа обавестити јавност о могућности куповине карата за оне који неће доћи на утакмицу, а желе да учествују у акцији. Желим да се захвалим нашим пријатељима из краљевачког клуба који су са задовољством прихватили позив за одигравање хуманитарне утакмице“, истиче Ненад Ковачевић.
У припреми су и други догађаји и акције на којима ће бити прикупљан новац за лечење младе одбојкашице Саре Матић којој је, после нешто више од две године од успешног лечења, поново дијагностикована акутна лифобласна леукемија.

Scroll to Top