ОДБОЈКА: СПАРТАК ЦИЉА ПОВРАТАК У ЕЛИПУ

Клуб из Љига који ове године обележава 70 година од оснивања играће наредне сезоне у Првој лиги, а амбиције су врло јасне – прво место и пласман у друштво суперлигаша. Спартак је успео, пре свега финансијски, да „преживи“ једну од најтежих сезона од оснивања, али је цена била селидба у нижи ранг.

„Верујем да нам је Прва лига само успутна станица и да ћемо негде у марту следеће године славити повратак у друштво најбољих, каже нови-стари капитен Огњен Дудуј. У односу на претходну сезону екипа је знатно измењена, било је доста одлазака, али и долазака. По мени, играчи који су дошли представљају адекватна и квалитетна појачања. Иза нас су две недеље базичног дела припрема, ради се напорно, али момци без већих проблема спроводе у дело замисли тренера Ненада Ковачевића“, истиче Дудуј.

Први јаснији увид у резултате досадашњег дела припрема тренер Ковачевић имаће наредног викенда када је на распореду утакмица Купа са једном од екипа из нижих рангова такмичења. Почетак првенства предвиђен је за средину октобра.

Scroll to Top