ОДБОЈКА (М): „ВОЖД“ СТИЖЕ У ЉИГ

У 16.колу Суперлиге Спартак ће у суботу од 19,00 часова у Љигу дочекати екипу Карађорђа из Тополе. Екипа Ненада Кепе Ковачевића је на зачељу табеле, без победе, али је игра у претходна два првенствена меча разлог за какву-такву наду у чудо које се зове опстанак. Шансе се своде на теорију, али Ковачевић поручује да су његови играчи веома мотивисани уочи суботњег шумадијског дербија:
„Сви који су гледали меч против Новог Сада видели су да имамо квалитет да се носимо са једним бројем екипа у најјачој домаћој лиги и да нам је тада за победу једино срећа недостајала. У прошлом колу против другопласираног Партизана у Београду били смо на корак од победе. Нама је то порука да верујемо у чудо и да не одустајемо док постоји математичка рачуница.“
Ковачевић подсећа да Таково има три, Карађорђе четири победе, а да има још седам утакмица лигашког дела такмичења:
„Ми дочекујемо обе екипе, долази нам Јединство које смо „имали“ у Пазови. Против Партизана смо сами себе уверили да смо достигли ниво да можемо и некога из горњег дела табеле да изненадимо. Веома смо свесни да су нам шансе мале, али смо исто тако веома мотивисани да се боримо у свакој од преосталих седам утакмица. Чуда се дешавају само онда када у њих верујете, а ми не желимо да се предамо. Можда за такав приступ будемо и награђени“, прижељкује председник и тренер љишког суперлигаша.

Scroll to Top