СИНОЋ ОТВОРЕН ТУРНИР, ВЕЧЕРАС ПРВЕ УТАКМИЦЕ

Пријављивањем екипа и одређивањем такмичарских група синоћ је у школском дворишту љишке Гимназије званично отворен овогодишњи Ноћни турнир у малом фудбалу „Љиг 2023“. Учешће је пријавило укупно 16 екипа, од којих 10 у конкуренцији сениора и 6 у категоријама пионира и петлића.

Редоследом пријављивања сениорске екипе добиле су такмичарске бројеве од 1 до 10, а жребањем су подељене у две групе од по пет тимова. Папире са такмичарским бројевима извлачила је седмогодишња девојчица Даница Пешић из Липља.

Такмичење по групама трајаће седам дана, а након тога играће се елиминациони део. Победници из обе групе обезбедиће директан пласман у полуфинале, док ће се за преостала два места борити другопласирани и трећепласирани тимови. Полуфинални мечеви предвиђени су за девети дан турнира, а сусретима за треће место и финалним утакмицама биће спуштена завеса на најпопуларнију спортску манифестацију у љишкој општини. На инстаграм страници портала sport24.portal можете пратити распоред утакмица са резултатима.

Scroll to Top