ОДБОЈКА: СПАРТАК ЧЕКА РАДНИЧКИ УЗ СВОЈУ ХИМНУ

У суботу у 19,00 часова, на почетку утакмице 7.кола Суперлиге Спартака – Раднички (Крагијевац), биће премијерно емитована химна љишког суперлигаша. Аутор песме којом ће од суботе почињати свака званична утакмица Спартака која се буде играла у Љигу је Дарко Радивојевић, некадашњи играч клуба и један од његових најоданијих навијача.
Утакмица против одличних Крагујевчана долази у врло тешком тренутку за Спартак који после шест одиграних кола није забележио победу. Љишки клуб је за овај меч организовао и извлачење вредне награде за једног од навијача са купљеном улазницом.
Раднички ће и у недељу од 18,00 часова гостовати у Љигу јер ће одбојкашице Спартака угостити Крагујевчанке у оквиру 6.кола Друге лиге „Центар“. Љижанке се са скором од 4 победе и једним поразом налазе на деоби другог и трећег места са екипом Црњански из Београда, док је Раднички на петом месту са 3 победе и 2 потаза.
Спартак се и преко друштвених мрежа огласио следећим обавештењем:

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА НАШЕ ВЕРНЕ НАВИЈАЧЕ!

У суботу ће пре почетка утакмице са Радничким из Крагујевца премијерно бити представљена химна СПАРТАКА!

У сезони у којој улазимо у 70-у годину од оснивања одбојкашког клуба СПАРТАК ће добити и своју званичну песму!
Нумера је дело нашег суграђанина и великог навијача СПАРТАКА Дарка Радивојевића!
Ми му се овом прилком у име свих нас којима је СПАРТАК у срцу пуно захваљујемо!
Такође између првог и другог сета биће организована наградна игра у којој ће један срећни навијач чији број са купљене улазнице буде извучен добити вредну награду.
Дакле, сачувајте ваше улазнице!

Scroll to Top