У ПЕТАК БАЗАР У ЉИГУ, СПОРТИСТИ ИГРАЈУ ЗА САРУ, У АКЦИЈИ И ПРЕДУЗЕТНИЦИ И МУЗИЧАРИ  

Базаром на Тргу наставља се акција прикупљања средстава за лечење Саре Матић. Играчке, гардероба, сланиши и слаткиши продаваће се у петак, 9.септембра, на платоу од „Кафанице“ до „Вебера“, а на поменутом простору биће постављена и кутија у коју ће суграђани моћи да оставе новац за Сару.

У среду ће у Љигу одбојкаши Спартака и краљевачке Рибнице играти хуманитарни меч.

„Врло брзо ћемо обавестити све заинтересоване суграђане и спортисте на који начин ће моћи да се укључе у нашу акцију”, истиче тренер и председник Спартака Ненад Кепа Ковачевић. Сви који дођу у салу имаће прилику да добију једну од три награде коју ће обезбедити преко спонзора. “Учинићемо све да привучемо што већи број људи.“ 

Фудбалери Напретка из Јајчића ће на својој првенственој утакмици против екипе Ракац Ставе која се игра у недељу у 11,00 часова Кадиној Луци организовати прикупљање средстава за лечење четрнаестогодишње одбојкашице.

„Иако нам је утакмица такмичарски важна, овај меч играћемо за Сару, а сви наши играчи, навијачи и пријатељи клуба узеће учешће у хуманитарној акцији“, каже председник клуба Владимир Лазаревић.

Власници аутомобила „BMW“ организују свој скуп у недељу у Љигу на „Бамбусовом“ паркингу. Власници аута реномиране марке који буду желели да учествују на овом догађају платиће карте по цени од 500 динара, док ће посетиоци такође имати могућност да узму учешће у овој акцији.

У уторак, 13.септембра од 19,00 часова, у кафани код Славковчанке Милеве Ђукић свираће оркестар Аце Гајића. Сав приход који то вече буду остварили музичари и власница угоститељског објекта биће уплаћен на Сарин рачун.

Фризерски салон Рада Весића организовао је у среду „хуманитарно шишање“, док је истога дана Наташа Павловић у свом козметичком салону радила за Сару.

Појединци и правна лица могу да уплате новац за лечење Саре Матић на рачун број 205-9001021892440-16.

Scroll to Top