ФУДБАЛ: КАЧЕР СЛАВИ ПЛАСМАН У ЗОНУ, РАЈАЦ У СУБОТУ ДОЧЕКУЈЕ СТАРЕ ДРУГАРЕ

Убедљивом победом у Трлићу од 4:1 Качер се коло пре краја првенства Колубарске окружне лиге пласирао у Колубарско-мачванску зону. Ка вишем рангу „погурала“ га је и Осечина која је поразом у гостима од Жабара остала на четири бода заостатка и изгубила и теоретске шансе за прво место, па ће екипа из Подгорине покушати преко баража да стигне до Зоне. Качерци ће на свом терену, у последњем колу против Сењака, у утакмици без такмичарског значаја за оба тима, прославити повратак на старе стазе успеха из средине деведесетих година када су, најпре у Зони, а потом играњем у тадашњој Српској лиги, исписали најлепше странице клупске историје.
Спартак је у Попучкама против Сењака освојио сва три бода. Победа од 3:2 не одражава прави однос снага на терену јер су Љижани имали предност од 3:0 и имали потпуну контролу игре, али је домаћи тим ипак успео да дође до минималног пораза.
Лидер Међуопштинске лиге “Запад“, Рајац има шест бодова предности у односу на јединог конкурента за највиши пласман, Старе другаре, који су победом од 2:0 у Љигу против екипе Ракац Ставе направили одличну увертиру уочи суботњег дербија сезоне против Рајца у Кадиној Луци. Јесенас је дуел ова два тима на љишком „Ћућину“ пред око 2000 гледалаца завршен 2:2, док ће у суботу Старе другаре једино победа оставити у трци за прво место.

FK Stari Drugari
ФК Стари другари

У Општинској лиги је све познато када су у питању екипе из љишке општине. Напредак је осигурао прво место, док ће Младост и Пролетер из Латковића и Бабајић наставити такмичење у “лиги за дружење” и наредне сезоне.
Јајчани су, као домаћини у Кадиној Луци против Извиђача, у утакмици без такмичарског значаја, имали промоцију пред својим навијачима са којима су прославили пласман у Међуопштинску лигу „Запад“ непуних 11 месеци од оснивања клуба.

Прваци Општинске лиге, Напредак из Јајчића
Scroll to Top