ЉИГ СЕ ПРЕДСТАВЉА НА САЈМУ ТУРИЗМА

Данас у Београду почење Међународни сајам туризма на коме ће своје понуде представити љишка општина. У хали 4 сајамског комплекса до 27.марта Туристичка организација општине Љиг промовисаће садржаје који су се већ показали као примамљиви и атрактивни.

„Као и увек, Косидба заузима централно место у склопу наше понуде јер спада међу најпознатије манифестације у Србији”, истиче Владимир Ивановић, директор Туристичке организације у Љигу. “Четвородневни програм овогодишњег сајма искористићемо да представимо и друге понуде које су се претходних година показале као занимљиве и тражене. Ту пре свега мислим на двадесетак објеката из категорије сеоског туризма, затим винарије „Лукић“ из Бабајића и „Димитријевић“ из Цветановца и Фестивал „Змајеви“ које организује наш вртић. Биће и других, надам се занимљивих садржаја на љишком штанду и надамо се доброј посећености”, каже Ивановић.

Овогодишњи Међународни сајам туризма је 43. по реду који организује Туристичка организација Србије, а занимљиво је да је „Косидба на Рајцу“ далеко старија од овог сајма и ове године ће се одржати по педесеттрећи пут.

Scroll to Top